Entrecote med bulgur og fetakrem

IMG_1894

Når jeg surfer etter mat på nettet så er jeg oftere på leting etter enkle oppskrifter på sauser, salater og annet tilbehør enn jeg er på hele middagsretter, for på den måten jeg kan plukke og mikse og sette sammen middag etter min egen gane, tid og lommebok. Det er litt slik jeg ønsker at min egen blogg også skal være for dere lesere. I likhet med klær; hvis man har en basisgarderobe som er stilren og fungerer, så kan man krydre med litt farger, bling og jåleri her og der, dessuten passer mye av det sammen. Slik er det jo med mat også, man behøver ikke finne opp hjulet på nytt hver gang – og hvem orker vel det?

Så denne enkle middagen er en «plukk & miks»-middag om du vil. Jeg kjøpte entrecote som jeg hadde i sous vide på 57 grader i 3 timer og deretter stekte rett i panne. Du kan selvsagt bare steke den på vanlig vis, godt er det uansett. Jeg laget en tilsvarende variant av denne bulgursalaten (denne kan du lage så du har for to-tre dager av gangen), også brukte jeg resten av denne deilige fetakremen som tilbehør nummer to. Da trenger du verken saus, poteter eller grønn salat til, dette blir du mett av! Når man i tillegg allerede har laget tilbehøret på forhånd så går jo resten som en lek. Entrecote smaker også fantastisk godt med sjalottløkkrem og rødvinssaus til, bare nevner det 😉

IMG_1948

feta-creme

(1035)

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *