Masterchef dag 1

10945861_10152556099222301_7316502667188802702_oFørste dag er overstått! Hvordan skal jeg forklare hva jeg har vært med på? Bamsemumsen Hans Erik «Hank von Helvete» og jeg vant første konkurranse, YAY! Herregud! Jeg må si dette ble en pangstart på Masterchef for min del, selv om jeg følte meg som en fisk på land, haha! I tillegg klarte jeg jo å dobbeltsalte potetene (hjerne —> avslått) slik at de ble helt uspiselige, men daaaamn, vi naila biffen dah, og det holdt til gull! Så lenge hovedrolleinnhaveren er perfekt, har statistene en viss tabbekvote. Såklart hadde det vært best om ALT var perfekt, men men. Det verste er at jeg er dritgod på aspargesbønner ellers, men jeg mistet bare hodet i denne situasjonen. Når jeg tenker etter er jeg litt usikker på om den (hjernen altså) ble med inn i studio i det hele tatt. Vi får se om jeg klarer å finne på-bryteren til hjernen i morgen, det ville medført en viss grad av fordeler.

Jeg vil tro det sitter mange og himler med øynene der hjemme når de ser hvordan vi kløner oss til latter på dette kjøkkenet, og jeg gjorde det selv før, men etter å ha vært med har pipa fått en helt annen låt (nå bare gråter jeg i stedet, i dusjen, akkompagnert til kjenningsmelodien fra The Crying Game), for dette er  bare mas og stress! For alle dere matelskere som nyter en kveld på kjøkkenet med et glass vin eller ti sammen med gode venner og langsom og sosial matlaging: I USED TO BE ONE OF YOU! Dette er nemlig ikke mye kos! Vel, ok, bortsett fra at vi fikk vin da vi vant, og digge Hellstrøm skålet flørtende (jaja, I wish) med meg! 😉

Fra spøk til alvor: Tage røyk ut av konkurransen i dag, og det var skikkelig trist! Tage har egen blogg, og det er ingen tvil om at han kan lage mat! Han hadde roen hele veien, men plutselig gikk en liten ting galt, og da raste korthuset sammen. Det er noe heeelt annet å lage mat under disse omstendighetene enn hjemme på kjøkkenet, og dessverre er konkurransen så urettferdig at ikke alle får vist hva de kan. I tillegg kan jeg love at jeg hadde tryna skikkelig på den vaniljesouffléen, jeg kan ikke lage desserter! Overhodet! Så takk og lov at Hank og jeg landa den biffen, ellers hadde dette blitt min første og siste dag!

mc-anniken13

10924660_10152547957152301_6571468678129037541_o

 

 

 

 

 

(534)

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *