Jeg er med i Masterchef!

index-mc-annikenskitchenI fjor våres ble jeg forespurt om å være med på et nytt Masterchef-konsept, nemlig Masterchef Spesial. Med tanke på at jeg har sett nesten alt som er av Masterchef og i tillegg er en stor fan av Hellstrøm og gjengen, så var jeg ikke akkurat vanskelig å overtale (pfft, overtale?). Sannheten er selvsagt at jeg ble hoppende glad!

Jeg hadde ikke den fjerneste anelse om hva jeg bega meg utpå! Jeg trodde det selvsagt, men nei da! La meg si det slik: det er veldig enkelt å sitte hjemme i stua og rive seg i håret i frustrasjon over håpløse deltakere, jeg har gjort det selv. Noe helt annet er det å faktisk stå der under tidspress, kameraer, skarpe kniver og torturlignende kjøkkenredskaper du knapt har hørt om. Nå sto jeg i studio og rev meg i håret i stedet. For Masterchef er jaggu ingen spøk: jeg trodde faktisk helt ærlig at ting var litt mer planlagt og manusbasert enn det det var, men det fikk jeg raskt erfare at det ikke var. Masterchef er blodig alvor (helt sant, folk kutter seg hele tiden!). Jeg skal blogge underveis i sendingen. Men jeg vil bare si at dette har vært en av mine største opplevelser noensinne, på godt og vondt. Det er ufattelig tøft når man først står der, jeg tror faktisk ikke jeg kan beskrive hvor sterkt konkurranseinstinktet blir under en slik setting, det er det mest intense jeg har vært med på! Dæven!

Premiere 19. januar på TV3 og TV3 Play!

 IMG_3262 

 

(576)

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *