Tips fra en moderne husmor

anniken_housewife01
funny-drunkMed tanke på at jeg er en fremragende husmor, er det helt på sin plass at jeg deler mine hemmeligheter, tips og banebrytende råd som får min hektiske hverdag til å henge sammen. Før jeg går løs på listen over mine genierklærte tips, skal jeg beskrive en typisk hverdag her hos meg. Merk at tidspunktene er ca-tidspunkter, og varierer med tre til fem timer til eller fra, avhengig av hva jeg gjorde dagen før og hvorvidt jeg fant senga eller ikke.

(Foto av Marie Antoinette)

Klokken 07:00: jeg står opp. Om dette er fra sofaen, senga eller tastaturet varierer, jeg sovner der det er mest praktisk å sovne.

Klokken 08:00: jeg står opp igjen, hvis jeg ikke fikk det til klokken 07:00 (se linjen over).

Klokken 09:00: jeg står opp på ordentlig. Jeg har Nespresso-maskin. Hvis denne skulle finne på å være tom for kaffe går jeg og legger meg igjen og venter til det går over.

Klokken 10:00: Juice! Ferskpresset. En hel liter! Dette er mitt alibi utad. Facebook tror jeg er verdens sunneste person. Det hender jeg tror det selv også.

Klokken 11:00: jeg JOGGER. Det er nesten helt sant.

Klokken 12:00: jeg handler et eller annet. Klær, hårfarge, vin, maling eller grønnsaker (til juicing, se to linjer opp).

KLokken 15:00: nå er jeg utslitt. Det tar på å være husmor. Nå må jeg ha vin. Jeg drikker vin.

Klokken 18:00: Jeg sitter og underholder Facebook med mine tvilsomme statusoppdateringer. Hvis jeg har tid, maler jeg et eller annet. Et gulv, en vegg, et bilde eller meg selv. Ofte alle i kombinasjon. Også kalt komvinasjon.

Klokken 21:00: jeg sitter fortsatt og underholder Facebook med mine nå meget tvilsomme statusoppdateringer. I tillegg synger jeg veldig høyt. Jeg synes selv det er veldig fint.

Klokken 23:00: nå poster PC’n min oppdateringer helt av seg selv. Hva jeg gjør har jeg ikke den fjerneste anelse om.  Mulig jeg komvinerer. Alt som blir postet etter klokken 23:00 fraskriver jeg meg ansvar for.

Som dere ser, det å være husmor er ingen enkel sak. Så for å få kabalen til å gå opp (kabal?) må man gjøre noen lure og late grep.

Tips 1: Gaffa-tape. Denne kan brukes til det meste.

Tips 2: Limpistol. Denne kan brukes til det meste.

Tips 3: Elektrisk skrutrekker. Denne kan brukes til det meste.

Tips 4: Hammer og spiker. Dette kan brukes til det meste.

Tips 5: Mitt beste tips: maling! Dette kan helt klart brukes ikke bare til det meste, men til alt.

Tips 6: Hvis ingen av de ovenstående tipsene funker, bruk vin. Det løser faktisk alt. Om du velger å komvinere så hender det faktisk at det blir verdensfred.

Nå må dere ha meg unnskyldt, Facebook venter.

anniken_housewife02

anniken_housewife03

(794)

Comments

comments

12 thoughts on “Tips fra en moderne husmor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *