Masterchef dag 5: Takk for meg :)

10959375_812910108782490_276702905481988154_n
Jaja, så var det min tur til å reise hjem! Selvsagt hadde jeg håpet å komme lengre, og selvsagt ønsket jeg å vinne, men dessverre er det kun plass til én vinner, og det ble ikke meg 🙂 Måtte den beste vinne – det er dyktige finalister som skal kjempe om troféet nå, og jeg ønsker dem lykke til alle sammen! Fine folk altså! Jeg har jo mine favoritter, og selv om alle er fantastiske så heier jeg på Maj-Britt og Carina, GIRL POWER!! 😀

Jeg ser tilbake på en fantastisk uke og en utrolig erfaring! Det er ikke mange dagene til sammen det hele foregikk, men herregud så komprimert! Man lærer så mye! Som Ørjan sa «man kjenner på følelser man ikke har kjent på før», og det synes jeg er en god beskrivelse. Man henter opp et hittil ukjent følelsesregister, det er utrolig mye rart som skjer underveis i en slik setting. Det er så mye som skjer som man ikke ser på TV, og det å skulle gjenoppleve det hele fra sofaen et halvt år senere er ganske så sært i grunnen. Jeg gruet meg noe inn i granskauen til å se dagens episode, og vurderte lenge bare å droppe det. Men måtte til slutt si til meg selv «Anniken, ærlig talt, det er bare TV, og ingen bryr seg egentlig!». Og sånn er det jo med TV, fort glemt. Men alt i alt så gikk det jo bra da, selv om jeg hadde tidenes verste Bad Hair Day, lol 🙂

Min uke var tross alt fylt med positive opplevelser, og jeg må ikke glemme at jeg vant 5 av 6 konkurranser, og jeg fikk være med på moroa i hele 5 dager! At en teknisk tabbe (det ble klippet bort, men jeg klarte å stille inn ovnen på vanlig og ikke varmluft, derfor ble ikke retten ferdig) skulle felle meg er i grunnen ikke særlig overraskende, det var det jeg fryktet mest før jeg dro til Danmark også. Det, og desserter! Og jaggu var det ikke kombinasjonen som sendte meg hjem.

Uansett:  NÅ VENTER NYE EVENTYR! Dette er bare starten, og jeg er så glad for at jeg fikk være med på dette! Masterchef <3

(493)

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *