Zoodles i tomatsuppe (RAW)

Raw Food er ikke en trend jeg er hekta på, og jeg kommer nok aldri til å bli fanatisk, av den enkle grunn at jeg liker ALL mat og gjerne vil smake så mye som mulig. Likevel elsker jeg følelsen jeg får når jeg spiser Raw Food en gang i blant, da er jeg en Gudinne som behandler kroppen min som et tempel (sett bortifra vinglasset jeg nyter til maten såklart), og det er jo slettes ingen dårlig følelse 🙂

Til denne deilige retten trenger du:

Spagetti:
1 squash

Saus/suppe:

1 1/2 tomat
1 stangselleri
1 sitron
persille
salt
hvitløk
gressløkolje
vann

Bruk et egnet redskap for å lage spagetti av squashen, jeg har denne og simpelthen elsker den! Ha alle ingrediensene til sausen i en blender og tilsett nok vann til at du får en fin konsistens. Sausen blir nesten en gazpacho og smaker utrolig godt. Dette er en forfriskende deilig rett som får deg til å føle deg supersunn 🙂

zucchini-gazpacho-pastasoup

zucchini-gazpacho-pastasoup2

(312)

Comments

comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *