Innendørs vindu

Dette er en idé jeg hadde lekt med lenge. Jeg har lenge ønsket meg et innendørs vindu, jeg synes det er så utrolig koselig! Så i sommer var jeg hos moren min og rappet med meg to gamle vinduer som sto og støvet ned på loftet. Så langt har jeg brukt et av dem. Jeg er klodens mest utålmodige sjel, og etter å ha ventet år og dag (ok, en ukes tid) på at eksen (Lars altså) skulle hjelpe meg med dette prosjektet, så gikk jeg løs (bokstavelig talt) på veggen selv. Jeg kjøpte stikksag, fant frem drill, og mante frem en god dose aggresjon. Jeg hylte, skreik og banna, og til slutt tror jeg veggen datt ned i ren skrekk. Å komme seg gjennom stenderne var hakket tyngre enn jeg var forberedt på. Tenkte liksom ikke på at det var noe inni der som holdt veggen oppe da jeg gikk i gang. Men som sagt, etter mye hyling og banning ga den etter. I tillegg ble resultatet faktisk utrolig fint! Og jeg kunne skryte hemningsløst av det på Facebook. Jeg dokumenterte selvsagt begivenheten. Vinduet er satt inn mellom kjøkken og gjesterom, og i og med at gjestommer fra før av ikke hadde noe vindu (denne leiligheten er noe spesiell nemlig), så gjorde det alt veldig mye triveligere 🙂

Rammemadrassen fra IKEA manglet ben, så jeg fant noen slitte betongblokker fra under huset (i dette huset finner man alt. Og jeg mener virkelig alt!) som jeg brukte som understell. Rommet fungerer nå utmerket som gjesterom, en luksus jeg har manglet i alle år. Etter at sønnen ble stor og flyttet på «hybelen» på loftet, fikk jeg nemlig frigjort et rom 🙂
vindu 

Under: vinduet sett fra innsiden av rommet 🙂

nytt-rom

Handy og stolt hilsen, Anniken

(1213)

Comments

comments

4 thoughts on “Innendørs vindu

 1. Linn Woodward says:

  Utrolig flott og det å kunne lete på loftet eller i kjeller eller i garasje og finne ting man trenger er bare så flott! Så ja til sparing så lenge man har plass og det ikke er totalt ødelagt. 🙂

 2. Katae says:

  I de e5rene som jeg har fulgt bloggen din, se5 har du gitt meg se5 mye inarspisjon ang rydding og organisering. Skoskap og vaskerom. Jeg bare sluker bildene dine… Da du skrev om oppussing av badet og om noen grunne skap du skulle kjf8pe pe5 Ikea, se5 fant jeg virkelig svaret hos meg ogse5. De skapene vi har pe5 badet, er se5 dype. Det kan fort bli litt kaotsk.Heldgvis skulle jeg til Oslo noen dager senere og fikk kjf8pt inn ett skap «GODMORGON». Veggskap med 2 df8rer, hf8yglans hvit. Jeg har tidligere hatt hyller hvor jeg har hatt parfyrmeflasker, kremer jeg ikke bruker se5 ofte, neglelakk osv. Alt som bare samler en masse stf8v pe5 soverommet. Jeg er kjempefornf8yd og vil igjen takke for alle de flotte tips og re5d du deler.Kari 🙂

  • Anniken says:

   Hei Kari, og tusen takk for kommentar (og beklager ulovlig sen respons). Så utrolig hyggelig at du blir inspirert av bloggen min, intet gleder meg mer 🙂

   De grunne skapene fra IKEA er helt geniale, jeg har dem snart i alle rom. De tar så lite plass og gjør ikke mye ut av seg, samtidig som de rommer utrolig mye og passer til alt 🙂

   Håper du vil finne mer inspirasjon her inne fremover 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *